google play store

Онлайн магазинът за приложения на Google скоро ще стане на три години. Преди известно време в България дойде и Google Play Music, което означава намаления на музика и приложения за рождения ден на Play Store.

Виж още: Google+ официално се разделя на Photos и Streams

Изглежда за пореден път интернет гигантът е решил да предостави достъп до някои интересни приложения на доста ниска цена, както виждате от скрийншота по-горе. За ограничено време можете да се възползвате от около 90% намеление на Runtastic, Facetune за 20 стотинки и намаления при ъпгрейда към pro версията на Wunderlist. Благинките включват и по-ниски цени на коли в Racing Rivals, а също и доста музика. Отвъд окена ползвателите на Android се радват на 90% намаления и при филмите и книгите, от което към момента тук ние все още не бихме могли да се възползваме.

Да, изборът не е кой знае колко голям, но пък не можете да се оплачете от висока цена. Дали други приложения ще бъдат добавени в списъка е рано да се каже. Затова следете страницата на Google Play Store и се възползвайте от новите промоции.