Всичко необходимо в едно просто, но мощно устройство

Устойчивият начин на живот никога не е бил по-популярен. В резултат на това търсенето на подобрения за екологично ежедневие нарасна драстично сред потребителите. С намаляващите разходи за природна енергия, заедно с благоприятни държавни субсидии и инициативи, интересът към слънчевото осветление никога не е бил по-висок. Въпреки това, когато става въпрос за намиране на правилната светлина, не всички продукти са еднакви. Някои използват батерии с ниско качество, които не могат да заредят, или евтини панели, които не събират достатъчно енергия. Освен това не всички слънчеви лампи са проектирани да се справят със същите предизвикателства. За щастие, GoSun е проектирал перфектната преносима слънчева светлина, за да отговори на всички ваши нужди: SolarLamp 50.

Какво е SolarLamp 50?

Тя е най-добрият продукт предлагащ всичко в едно. Намираме нужното в една проста, но мощна лампа. Това включва слънчев панел, батерия и LED светлина, които се комбинират, за да създадат SolarLamp 50. На разположение на потребителите са две вариации на яркостта на светлината. По-високата от двете излъчва с 50 лумена, което е достатъчно, за да освети една стая. Друга настройка осигурява 20 лумена светлина и е идеална за дейности като четене. На SolarLamp 50 й е необходим само един цял слънчев ден, за да презареди напълно батерията. И благодарение на своя ефективен поликристален слънчев панел, свети повече от шест часа без прекъсване.

За какво служи

Въпреки че SolarLamp 50 може да се използва за дейности на закрито като четене, готвене или осветяване на дома, тя всъщност е проектирана за употреба на открито. Тя е идеалният начин да направите нощните дейности по-лесни и безопасни. С ниското си тегло, SolarLamp 50 е лесна за транспортиране, което я прави страхотно решение за пикник или къмпинг. Висококачественият дизайн и трайната конструкция гарантират, че вашата слънчева светлина е защитена от вода и прах. Може дори да се зарежда на открито под дъжда.

GoSun

От самото си възникване GoSun работи с десетки организации с нестопанска цел, за да предостави слънчеви продукти с отстъпка на тези, които имат най-голяма нужда от тях. Около един милиард души нямат достъп до електричество, а над 3 милиарда души все още готвят на опасни и замърсяващи печки. GoSun реализира своите слънчеви продукти в над 70 страни на всеки континент. Компанията предоставя над 2500 единици, захранвани със слънчева енергия със значителна отстъпка за нестопански организации по цял свят.