Epson предлага перфектното решение

Epson ще демонстрират своите всепризнати роботи, включително 6-Axis и Synthis TM T-серията многофункционални роботи SCARA. Премиерата ще бъде на изложението Automation Technology Expo West, което ще се проведе от 5 до 7 февруари в Анхайм, Калифорния.

Роботите Epson са проектирани за максимална ефективност и производителност, за сглобяване на малки части в индустрии, вариращи от автомобилно и медицинско развитие до лабораторна автоматизация, потребителска електроника, електронни и промишлени компоненти.

РОБОТИТЕ SCARA

Epson е най-големият производител в света на роботи SCARA. Synthis T-серията многофункционални роботи SCARA предлагат перфектния начин за автоматизиране на фабрики, без да се губи време или средства за скъпи и сложни решения. Роботите идват с вграден контролер. Това е нова технологична функция, която намалява изискванията за пространство и опростява настройката. Една мощна среда за разработка на Epson RS+, която е включена във всички роботи на Epson. Тази новаторска алтернатива се инсталира за минути и на практика елиминира всякакви проблеми с ограниченията в пространството. Предлага се на изключително ниска цена, започваща от $7, 495.

Synthis T6 All-in-One SCARA робот ще бъде демонстриран с Vision Guide. Визуалното ръководство ще представя избор от приложения за поставяне. Първият в Т-серията роботи Synthis T3 All-in-One SCARA получи награда на Vision Systems Design 2018г.

РОБОТИ 6-Axis

Пестящите място 6-Axis роботи на Epson могат да достигнат до ограничени работни пространства с ултра гладко движение. Това прави C4-Series, C8-Series и N-Series някои от най-гъвкавите 6-осни роботи, достъпни на пазара днес. Те варират от 2 до 8кг. и достигат от 450 до 1400мм.

Дизайнът на роботите с 6 оси Slim Line спестява ценно пространство в завода, без да компрометира производителността, скоростта или обсега. 6-осният робот Flexion N2, с първия в света дизайн на сгъваема ръка, получи награда за иновации Thomas Edison 2018г.

Работната клетка за 6-осна С4, ще бъде показана с помощта на новото интегрирано решение на Epson – Force Guide с различни примери за приложение. Force Guide осигурява бърза обратна връзка за насочване на роботи при поставяне на части с висока точност. Задвижвана от собствена технология Epson Quartz и управлявана от интегрална система в реално време, тя позволява на Epson да прилагат 6 оси на сила с прецизност до 0,1N.

Force Guide разполага с интерфейс, включващ предварително конфигурирани решения и вградени обекти, което намалява времето за разработване на приложения за точност и повторяемост.

ОТНОСНО РОБОТИ EPSON

Epson Robots е световен лидер в автоматизацията с PC, с база над 85 000 роботи по целия свят и продуктова линия от стотици модели SCARA, лесни за използване, базирани на обща платформа. Основавайки се на 35 годишното си наследство, Epson Robots днес доставя роботи за прецизно сглобяване и приложения за обработка на материали в аерокосмическата индустрия, автомобилостроенето, биотехнологиите, потребителски продукти. Подпомага също дейности като електрониката, хранително-вкусовата промишленост, медицината, фармацевтиката, пластмасовата, полупроводниковата и телекомуникационна индустрия.

ЗА EPSON

Epson е глобален технологичен лидер, посветен на свързването на хора и информация с оригиналните си, ефективни и компактни прецизни технологии. От модел на мастиленоструйни принтери и системи за дигитален печат до 3LCD проектори, часовници и промишлени роботи, компанията се фокусира върху иновациите и надвишава очакванията на клиентите.

Водена от базираната в Япония корпорация Seiko Epson, Epson Group се състои от повече от 81 000 служители в 85 компании по целия свят. Тя се гордее с приноса си към общностите, в които работи и усилията за намаляване вредното въздействие върху околната среда.