Android 4.4.3

Android  4.4.3

Android 4.4.3 вече се тества, са данните, идващи от известния лийкър @LLabTooFeR. Ако можем да вярваме на информацията, новата версия ще поправи някои грешки при Android 4.4.2, свързани с работата на Nexus 5. Една от тях все още е некачествената камера, която Google се опитва да фиксира още от декември, когато с Android 4.4.1 оправи скоростта на затвора. Все пак камерата на Nexus 5 все още не е сред най-добрите и Google явно се опитва да фиксира този проблем.

@LLabTooFeR твърди, че тестовата версия на Android 4.4.3 вече е в предоставена на HTC за техния One Google Play Edition. Лийкърът е известен с точните си попадения, особено по отношение на тайванската компания, така че можем да предположим, че съвсем скоро актуализацията ще достигне устройствата от сериите Nexus и Google Play Edition.

Има други бъгове, които предстои да се оправят при 4.4.2, но нищо съществено, затова можем да предположим, че минорният ъпдейт ще излезе до няколко седмици, а на Google I/O през юни ще видим вече нещо по-сериозно в лицето на Android 4.5 например. Все пак дори малка актуализация е по-добре от колкото нищо, нали? Вие имате ли проблеми с камерата на Nexus 5? Може да ни разкажете дали са оправени, когато получите Android 4.4.3.