OnePlus One

Наскоро започна да се появява все повече информация за предстоящия OnePlus One. Пийт Ло, изпълнителният директор на OnePlus, разкри доста детайли за хардуерните спецификации на новото устройство, но по всичко изглежда, че има лека промяна в плановете.

В началото на март чухме, че OnePlus One ще бъде с четириядрен процесор Snapdragon 800, което беше прието с доза на разочарование от потребителите, след като повечето нови флагмани вече са със Snapdragon 801. Не, че ще получат лош продукт, просто хората вече искат да имат най-доброто на пазара, особено когато дават голяма сума за него.

Явно от OnePlus не са останали безпристрастни и наскоро компанията си смени снимката на корицата в Google+, показвайки, че новият ми флагман ще бъде със Snapdragon 801. Новият процесор вече е използван за Sony Xperia Z2 и Samsung Galaxy S5. Според слуховете ще бъде част и от предстоящия All New HTC One, който ще бъде представен утре.

В характеристиките на OnePlus още влизат 5.5-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, 3,100 mAh несменяма батерия, 13-мегапикселов Sony Exmore IMX214 сензор с f/2.0 бленда. Смартфонът ще има и стабилизация на изображението Plus (IS+), която ще намали шума и трептенето и ще даде възможност за заснемане на 4К видео и 720р видео на забавен каданс при 120 кадъра в секунда. Според слуховете предната камера ще е 5 мегапиксела.

Сподели
Предишна страницаКой е лидер на пазара в България?
Следваща страницаGoogle вече тества Android 4.4.3 (слух)
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.