Новият Lume Cube AIR VC вече е достъпен за избрани Apple Stores в световен мащаб

Дебютът на Lume Cube AIR VC се състоя на CES 2019. AIR VC е комплект за осветление, предназначен да подобри видеоконферентната връзка и предаването на живо, подпомагайки потребителите да изглеждат най-добре пред камерата.

Комплектът вече е на разположение за $79,95 и включва Lume Cube AIR светлина, вакуумна стойка, съвместима със смартфони, таблети, лаптопи и настолни компютри. Две дифузионни крушки осигуряват по-мека и топла светлина.

ПЕРФЕКТНОТО ВИДЕО

Когато използвате интелигентно устройство, като AIR VC, гарантирано ще изглеждате най-добре пред камерата и ще имате най-доброто цялостно видео изживяване във всяка среда.

Lume Cube AIR VC е преносимо решение за всички видове комуникации, както професионална, така и лична. Осветителната джаджа представлява оптимална комбинация от размер, мощност, издръжливост и качество. Вакуумното приспособление за прикрепване е лесно и безопасно за монтиране.

ФУНКЦИИ НА LUME CUBE AIR VC:

• Компактен, преносим регулируем – той е проектиран да заема минимално пространство и да поддържа нисък профил, когато се монтира на което и да е устройство. Това е най-малката подвижна светлина от този вид с удобна поставка. Едно универсално решение за осветление.

• Мощно и несравнимо качество на светлината – осветлението е съществена част от доброто видео. Lume Cube е снабден с най-добрите LED спецификации за своя размер, дневна балансирана температура и 60-градусов ъгъл на лъча.

• Песонализиран обектив на Fresnel. Обективът, създаден по поръчка, осигурява допълнителен LUX за балансирана светлина. 270-те точки на пречупване позволяват плавен срив, остри, чисти сенки и нула горещи точки.

• Съвместимост с няколко устройства – с включена вендуза, Lume Cube позволява лесен монтаж на голямо разнообразие от устройства. Така се елиминира необходимостта от отделни монтажни аксесоари.

• Живот на батерията, Bluetooth, App Control и Waterproof – създаден с вътрешна батерия, той може да се използва и по време на зареждане с USB. От приложението Lume-X iOS или Android, потребителите имат възможността да контролират яркостта, светлинния режим, живота на батерията и др. Bluetooth функционалността позволява безпроблемна връзка и бърза настройка на всяко осветление. Това прави видеоразговорите или стриймирането на живо по-лесно от всякога.

• In-box аксесоари – Lume Cube AIR VC е оборудван с бял дифузер и затоплящ дифузьор, за да получите най-добрия професионален външен вид. И двата дифузера помагат на потребителите да съчетават тоновете на кожата, цветовете да съвпадат с околните нюанси и да омекотяват светлината излъчвана от AIR.

ЗА LUME CUBE

Основана през 2014г. със седалище в Карлсбад, Калифорния, Lume Cube произвежда най-разнообразните в света светлини, предлагащи множество опции за осветление и аксесоари за фотография, видео, дронове и смартфони. Lume Cube е основният инструмент за ежедневни и професионални реклами, които искат да заснемат епични кадри и видеоклипове във всяка среда.