Фотографи, видеографи, авантюристи могат бързо и лесно да заснемат невероятни ъгли и да разширят визуалните си истории с този лек и компактен комплект за професионални изпълнения

HELSINKI, Финландия, 6 март, 2019 г. – Близък план на кафявата мечка с дебели, остри и здрави нокти. Заснемане на широчината на масивните фиорди на Норвегия, издигащи се от земята.

Това са уникалните и предизвикателни снимки на професионален фотограф Damon Beckford, заснети с новия Pro Kit G4 на Black Eye, използвайки трите си нови висококачествени Pro телефонни обективи и само камерата на смартфона си, за да постигне професионално ниво на фотография.

Pro Kit G4 на Black Eye е еднокомпонентно решение за про-ниво мобилна фотография и заснемане на филми. Той разполага с три нови обектива – Pro Portrait Tele G4, Pro Fisheye G4 и Pro Cinema Wide G4. Издръжливият, компактен калъф за пътуване улеснява транспортирането на комплекта лещи. Стойността е около $ 300. Това е около една десета от разходите за DSLR фотоапарата с всичките пронадлежности към него. Теглото не подлежи на коментар. Професионалната фотографска раница с всички допълнителни аксесоари не може да се конкурира с компактния и удобен сет.

Пътувайки по света от крайно заснежени, отдалечени места до екзотични градове, Деймън запазва високото качество на произведенията си с Black Eye, когато не е възможно да се носи по-тежко оборудване.

„Фотографирането на величествените фиорди на Норвегия без широкоъгълен обектив просто няма да изобрази спиращите дъха пейзажи по същия начин, по който ще го видите със собствените си очи“, казва Деймън. „Тези джобни про-лещи се движат лесно и ми позволяват бързо и лесно да улавям невероятни ъгли, където и да отида.“

Като истински професионалисти

Авантюристи, разказвачи на истории, фотографи и видеографи като Деймън могат да въведат нови ъгли и да разширят визуалните си истории с тези лесни за използване компактни лещи, които бързо се закрепват към повечето смартфони.

Обективът Pro Cinema Wide G4 предлага онова, което широкоъгълните обективи за мобилни телефони не правят: прави линии, изображения без изкривявания – с щедър зрителен ъгъл от 120 градуса. Този обектив наистина потапя зрителя в снимките. Идеален за заснемане на туристически акценти, селфита, обширни пейзажи и градски забележителности.

С Pro Portrait Tele G4 може да правите зашеметяващи портрети и оптично да доближите обекти до 2.5x, когато не е физически възможно, например от върха на скала или от другата страна на улицата с 40-градусов ъгъл на видимост. Преместете обектите от изображението с по-плитка дълбочина на рязкост. Заснемайте изображения, които изглеждат по-живо.

Pro Fisheye G4, висококачествен обектив от 175 градуса, е идеален за снимане на екшън занимания, архитектура, пътувания, партита – предлага всичко, от което се нуждаете, за да се побере повече на снимката. Получавайте взискателни POV снимки и видео. Покривайте епични пейзажи, без да се налага да прибягвате до панорамни приложения. Получете по-широк поглед към селфитата, като просто поставите обектива върху предната камера на телефона си. Наистина заснемете това, което виждате.

Тези висококачествени Pro G4 лещи притежават най-добрата оптика в индустрия, предлагаща перфектно качество на изображението. Универсалната система за прикрепване на клипер, съвместима с повечето мобилни устройства, поставя Black Eye подходящ за продуктите на пазара.

За Black Eye

Black Eye е основан от професионалния сноубордист Eero Ettala и фотографа Arto Ekman, за да подобрят своето мобилно съдържание до нивото, което професионалните фотографи и режисьори постигат със скъпи DSLR камери. Днес Black Eye предлага най-добрите аксесоари за по-креативна и уникална мобилна фотография.