Драстично подобрени безжични слушалки от Samsung

Какво е необходимо, за да се победи AirPods на Apple? Повечето компании за слушалки се придържат към идеята, че отговорът е по-добра производителност, шумоизолация и живот на батерията. Всеки път, когато постигат това обаче, то е за сметка на по-високата цена. Samsung, най-прекият конкурент на Apple в областта на потребителския хардуер, се опитва да спечели без компромис, въвеждайки истински безжични Galaxy Buds.

Те ще струват $ 129,99 и ще са налични на пазара от 8 март. Има опция да бъдат пуснати безплатно с новия сгъваем телефон на Samsung или предварителните поръчки на Galaxy S10 и S10 Plus. Те ще бъдат 149 евро в Европа и могат да се очакват от 29 март.

Техният корпус с форма на хапчета е близък до тези на конкурента Apple. Слушалките идват в невероятно малка опаковка, като бижу. Но нека не се подлъгваме от нежния външен вид, който ни предлага до шест часа живот на батерията.

Футуристичната функция, която отличава Samsung Galaxy Buds от повечето истински безжични слушалки, е способността им да приемат безжично зареждане. Samsung е вложил обратното безжично зареждане в своите устройства Galaxy S10, така че можете буквално да допълвате Galaxy Buds с малко резервен ток от телефона си. Това ще бъде полезно в два сценария: извънредни ситуации и когато искате да се покажете на приятелите си.

Имате и възможността просто да поставите слушалките си на безжично зарядно устройство, когато се приберете у дома. По този начин се гарантира, че те винаги ще са заредени и готови за ползване, когато имате нужда от тях.

Впечатляващо изглежда, че

Samsung клонира невероятно лесния процес на сдвояване на Apple

за своите безжични слушалки. Корейският гигант изтъква факта, че звукът на Galaxy Buds е настроен от AKG. Това трябва да ни накара незабавно да предположим, че ще бъде страхотно слухово изживяване.

AKG е призната марка в професионалното аудио, но това не означава непременно, че инженерите ще знаят как да усъвършенстват истинските безжични слулаки при първия опит. Това напомня за марката на Leica и Hasselblad, които Huawei и Motorola използват, за да продават своите телефони и аксесоари.

Samsung Galaxy Buds се обръщат към нас с обещание за малък размер и заоблен дизайн. Те въплъщават стремежа на дизайнерите за приспособления, които имат мека и удобна форма, тъй като се предполага, че са в близък контакт с човешкото тяло.

Има основателна причина да се вълнуваме от Samsung Galaxy Buds. С обещанието си за силен живот на батерията, компактни размери и по-ниска цена от AirPods, те ще тласнат целия пазар за истински безжични слушалки напред. 2019-та ще бъде година на големи скокове и подобрения за тази нова категория джаджи, а Samsung прави добър старт.