Бъдете готови да трансформирате тренировките у дома

Почти всеки фитнес експерт ще ви каже, че тренирането в групи или с лични треньори е много по-ефективно, отколкото да се опитвате да го правите сами в границите на собствения си дом. Не го казват само, защото е добре за бизнеса. Има много изследвания, които подкрепят тези твърдения. За съжаление тренировката във фитнеса или с други хора не винаги е вариант. Някои хора се нуждаят от решения, които са по-ефективни за времето и разходите, които отделят. Ето защо предприемчив терапевт създаде MoonRun. Това е революционна високотехнологична система за тренировки, която можете да използвате направо от комфорта на собствения си дом.

MoonRun CONNECT използва ленти за съпротивление и сензори за движение, за да осигури тренировки за цялото тяло в тесни пространства.

Предизвикателствата домашната тренировка

Когато се опитват да измислят ефективни режими за домашна тренировка, повечето хора срещат два основни проблема.

  • Първият е липсата на пространство и удобства. Въпреки че някои от нас имат късмета да разполагат с големи терени от пода, които могат да отделят за домашни фитнес зали, повечето хора не могат да правят типична кардио тренировка в дома си, без да повредят нещо. Скъпо оборудване за упражнения също не е алтернатива.
  • Повечето хора трениращи у дома се сблъскват и с липсата на мотивация. Когато тренирате с други хора, независимо дали говорим за бягаща група или за личен треньор, е по-лесно да останете мотивирани и вдъхновени, за да постигнете целите си. Когато тренирате сами, скуката настъпва по-бързо, а силата на волята се стопява неусетно.

Системата за кардио тренировки на закрито е специално разработена за справяне с тези два проблема. Тази преносима джаджа съчетава традиционните тренировки за съпротивление с най-модерните сензори за движение и технология за компютърно програмиране. Този подход осигурява ангажиращи тренировки за цялото тяло в тесни закрити пространства.

MoonRun се прикрепя към стена, стълб или друга структура в дома ви. Въпреки това, за разлика от други елементи предназначени за окачване, MoonRun има лента със средно съпротивление с електронен сензор, която обикаля около талията ви. Тя осигурява естествена устойчивост при бягане, скачане и клякане на място. Освен това предлага издърпване нагоре, благодарение на позиционирането на котвата, което създава ефект на намалено телесно тегло. Резултатът е цялостна тренировка, съчетаваща кардио, укрепване на ръце, гърди и крака.

Компактен и преносим

Не искате MoorRun да заема излишно място във вашата всекидневна. Би било удобно да го вземете със себе си в офиса или когато пътувате. Това е абсолютно възможно. Цялата система тежи само четири килограма и се прибира във включената чанта за около минута.

Удобни приложения

MoonRun CONNECT използва Bluetooth за синхронизиране с приложението MoonRun на вашия телефон, таблет, компютър или смарт телевизор. В допълнение може да проследява вашите данни за тренировка, като скорост, разстояние и калории. Това безплатно приложение ви позволява също да създадете аватар и да работите с виртуален треньор, който ще ви води през различните етапи въз основа на вашите цели.

Иновативният уред е съвместим с редица популярни приложения от трети страни, включително Arcade Fitness, Zwift, Kinomap и Strava. Те ще ви позволяват да превърнете тренировките си в игри, да пускате виртуални пътеки по целия свят и да се свързвате с други бегачи чрез специализирани социални мрежи.

За кого е MoonRun?

MoonRun Connect е идеален за всеки, който иска високо интензивна кардио тренировка за цялото тяло, без да излиза от дома си. Той също така е идеален за всеки, който иска да отслабне, или който се нуждае от помощ при създаването на ефективен план за тренировка. Той е безценен за хората, които имат нужда от мотивация или тези, които се стремят към висока интензивност на тренировката.