Идеално решение за спестяване на пространство и по-комфортна работна среда

Sharp Imaging and Information Company of America (SIICA), подразделение на Sharp Electronics Corporation (SEC), обяви старта на производство на три нови настолни монитора за модерно и компактно работно пространство.

Моделите са:

22” (21,5” диагонал) – LL-B220;
24” (23,8” диагонал) – LL-B240;
27” (27” диагонал) – LL-B270.

“Докато преминават от фиксирани офиси към споделени работни пространства, потребителите ще се нуждаят от повече място и гъвкавост, особено това, което използват за десктоп мониторите си”, заявява Гари Бейлер, директор на продуктовото планиране и маркетинг за Pro AV продукти в SIICA.
С ултра тънък профил и елегантен дизайн, новите дисплеи на Sharp са създадени за тези промени и ще бъдат неразделна част от работното място на бъдещето.

С ширина от 2мм те превъзхождат обичайните широкоформатни офис монитори. Предназначени са да освободят работното място, с цел повишаване на производителността. Мониторите поддържат Full HD резолюция (1920 х 1080 поксела), за прецизно изработване на фини линии и малък текст.

Широкият ъгъл на видимост от 178 градуса позволява на потребителите да виждат висококачествени изображения с минимални промени в цвета и яркостта. Те са последователно по целия екран, дори когато мониторът се наблюдава странично. Опцията за настройка на синя светлина в четири нива осигурява оптимален вариант за комфорт на очите.

Модели LL-B240 и LL-B270 вече са налични. Дисплеят LL-B220 ще бъде пуснат на пазара следващия месец.

ЗА SHARP

SIICA заема един от най-големите пазарни дялове за продажба на професионални дисплеи в САЩ. Те са специално проектирани за бизнес приложения и се предлагат в широк диапазон от размери. Варират от висококачествени дисплеи за цифрови реклами до най-съвременни видеостени. От ултра тесни рамки до наградените интерактивни дисплейни системи AQUOS BOARD.

SIICA обяви в началото на месеца, че разширява прякото си регионално покритие на продажбите на мрежови услуги в Лос Анджелис, Калифорния, придобивайки договорите за услуги на Pink Hat Technology Management.

От 2012г. последната компания предоставя услуги за киберсигурност и мрежови услуги, включително и поддръжка на сървъри, настолни компютри, решения за архивиране и възстановяване.
От първото си откриване на клон в Аризона през 2006 г., SIICA създаде 16 местни филиала на Sharp Business System в 52 локации, чрез инициативи за растеж в организацията.

БИЗНЕС СИСТЕМИТЕ НА SHARP

Sharp Business System е подразделение за директни продажби на SIICA, което предлага пълна гама многофункционални принтери, копирни машини, мрежови принтери и професионални дисплейни продукти.

SHARP ELECTRONICS CORPORATION

Sharp Electronics Corporation е световен разработчик на домакински уреди, мрежови мултифункционални офис решения, професионални дисплеи и енергийни системи.

През 2018г. Sharp бе признат за една от най-надеждните и финансово успешни организации в технологичната индустрия.

Сподели
Предишна страницаПредимствата на машинките за подстригване
Следваща страницаAdapt BB на Nike: Умната баскетболна обувка
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.