Samsung променя правилата на играта

Samsung QE85Q900R-8K TV разбива всичките ни представи, за това как можем да релаксираме у дома.

Ако се питате какво по-добро може да се представи на пазара, то 33-те милиона пиксела биха били достатъчни да ви убедят в преимуществата, защото ще ви завладеят с картина по-реална и от самия живот. Новият модел на южнокорейския технологичен гигант е единственият продукт с подобна рекордна резолюция, който може да бъде закупен нас

Самият размер на екрана ще ви изправи пред една внушителна и наситена с цветове картина.

Real 8K резолюцията, с която разполага телевизорът с пикова яркост от 4000 нита е стандарт, който се среща в повечето филмови студия.

Устройството предлага изнесена кутия Obe Conect, която има три HDMI 20 порта, Bluetooth, Wi-Fi и Ethernet интерфейси.

Матрицата от 7680×4320 пиксела ви гарантира не само неочаквано изживяване, а и невиждани до сега детайли. HD съдържанието става супер детайлно без недостатъците на обикновените телевизори, които сме свикнали да гледаме. Дълбочината на образите превъзхожда всичко познато до сега.

Звукът е впечатляващ, въпреки тънкия и фин дизайн на телевизора, а благодарение на системата Smart Sound, аудиото се оптимизира автоматично.

И като всеки телевизор от по-висок клас, и тук ни предлагат гласово управление, както и разбира се, детайлни настройки на изображението и звука. Размерите, в които се предлага екранът, са 65’’, 75’’и 85’’.

Samsung QE85Q900R-8K TV е снабден с последното поколение процесор Quantum Processor.

А най-хубавото от всичко е, че вече можем да се насладим на такъв тип визуални технологии, дори в дома си.

Сподели
Предишна страницаASUS TUF Gaming FX505: Мощ и издръжливост
Следваща страницаКосмически снимки: Празнична селекция на НАСА
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.