Тя е направена по поръчка въз основа на специфичните нужди на тялото ви

Pluto Pillows е първата и единствена марка възглавници по поръчка. Ако сте сред 68% от хората, които се борят с безсънието поне веднъж седмично знайте, че не сте сами. Решението може да бъде толкова просто. Според експерти по съня, удобството е от решаващо значение. Всичко, което ще направи леглото ви по – удобно, ще ви помогне да получите по-добър сън.

Какво представляват иновативните възглавници

Новите приспособления използват въпросник, за да персонализират позицията на тялото ви по време на сън. В това число и позата, в която обичате да спите. След като се събере и обработи информацията, се пристъпва към изобретяването на вашата лична възглавница. Патентованият алгоритъм на Pluto Pillow помага при създаването на персонализираната възглавница за вашия уникален профил.

Изработването на тези персонализирани възглавници е вдъхновено от стотици истории за начина, по който хората спят. Компанията използва тези истории, за да се съсредоточи върху спецификата на това, което хората харесват във възглавниците, както и какво не. След това са изпробвани всички материали за изработка.

Възглавници от нарязана пяна, от бамбук, от латекс, пухени възглавници, традиционни от мемори пяна и регулируеми. В следствие на подробните проучвания са създали прототип. Той е усъвършенстван благодарение на дългогодишната работа на партньори, изследователи на съня и анализатори. Така се е стигнало до получаването на перфектната интелигентна възглавница.

Какво прави процеса уникален

Дизайнът на Pluto Pillow започва с твърда пяна, която е затворена във външна плюшена обвивка. Височината на сърцевината на възглавницата, както и допълнителните свойства като плътност и добавки за пълнене, зависят от вашите отговори на въпросника на Pluto Pillow. Освен това, влакната във външния капак варират по дебелина и количество от една възглавница до друга. Ако не обичате да ви е твърде топло през нощта, кажете сбогом на този проблем. Иновативната повърхност може да бъде изградена от охлаждащи влакна. Благодарение на патентования процес на Pluto Pillow, ще откриете блаженство с една от 35-те налични вариации.

След завършване на сложния процес на изследване и изработка, имате възможност да тествате персонализираното изобретение за цели 100 нощи. Всяка част от процеса на Pluto Pillow е проектирана така, че да извади несполучливото пазаруването извън уравнението. По този начин можете да се съсредоточите върху по-важни неща, като например да затворите очи и да се насладите на най-пълноценния сън.