msn-apps-for-windows-phone

Microsoft пусна редица MSN приложения за Andoird и iOS. Сред тях са MSN News, Food & Drink, Health & Fitness, Sports и Weather, като последното ще е налично за iOS скоро. Потребителите на Kindle Fire и Fire Phone също ще могат да си ги изтеглят от Amazon App Store.

ВИЖ ОЩЕ: ПОПУЛЯРНАТА ИГРА CANDY CRUSH SAGA ВЕЧЕ Е В WINDOWS PHONE STORE

Тези приложения са наличени за Windows и Windows Phone от месеци и бяха използвани като инструмент, показваш предимставата на платформата на Microsoft. С Health & Fitness потребителите с iPhone ще могат да проследяват стъките и активността си.

Този ход от страна на Microsoft показва, че компанията иска да заеме позицията, при която предоставя услуги и приложения за iOS, Android и  Windows.  News, Food & Drink, Health & Fitness, Sports, и Weather наскоро бяха преименувани на MSN, като част от подобрението на марката MSN.

Microsoft обеща, че ще пусне тези приложения за двете платформи още през септември. С тях потребителите ще имат достъп до най-новите новини, различни рецепти и трикове за готвене, нужна информация за трениращите, както и спортни резултати от цял свят. Можете да ги изтеглите от  Google PlayApple App Store и Amazon App Store.