Music Tagger

Ако имате проблем с липсваща информация на свалената музика на вашето Android устройство и не искате да се занимавате с ръчно въвеждане на всички тагове, тогава имаме решение за вас. Music Tagger е ново безплатно приложение за операционната система на Google, което автоматично проверява музикалните файлове на устройството. То не само поправя и импортира липсващата информация в таговете на файловете като име, албум, изпълнител и други, но и добавя картинка на обложката и дори текстовете на песните.

Приложението използва алгоритъм за разпознаване на песните, подобен в други приложения, като Shazaam, и работи едновременно с няколко файла. Music Tagger поддържа най-разпространените формати mp3, flac, m4a и mp4. За съжаление все още няма поддръжка на ogg формата, но е вероятно и това ще стане в бъдеще.
Приложението може и да реорганизира папките и файловете по избран от потребителя начин за още по-добра организация.

Music Tagger е все още в бета и в активна фаза на разработка, но можете да го изпробвате и да видите как ще работи с вашето устройство. Можете да изтеглите приложението безплатно от Google Play.