Вкусна напитка с кофеин

Колко страстно обичате кафето? Можете ли без него? Отегчени сте от ежедневния старт на деня с кофеин и търсите нещо ново? На наше разположение са изобилие от методи за извличане и приготвяне на зареждащата напитка. Пресовано, студено, топло, турско, еспресо, инстантно, мока и още много други. И вероятно има още дузина редки занаятчийски методи, за които дори не знаем. Ако обаче искате кафе, което наистина прилича на всичко, което някога сте пили, трябва да опитате кафе концентрат, наречен Jot Ultra Coffee.

Що е то?

Jot Ultra Coffee е концентрат за кафе. Това е най-концентрираната форма на течно кафе в света. Всъщност Jot е около 20 пъти по-мощен от стандартната чаша капково кафе. Една супена лъжица се равнява приблизително на 226 грама, а всяка бутилка от 200мл е еквивалент на 14 чаши. То е толкова мощно, че изобретателите са го кръстили „Ultra Coffee“, което е може би най-страхотното име на кафе за всички времена.

Ultra Coffee предлага много повече от едно готино име. Това, което го прави толкова невероятно, е нереалният му вкус, гъвкавост и несравнима устойчивост. Иновативната субстанция е направена с помощта на прогресивен процес за обогатяване, който извлича 30% повече от кафето на зърна. Това означава, че получавате максимума от тъмните, богати карамелени нотки, които обичате, без излишна горчивина или неприятно усещане в устата. Резултатът е чист и невероятно гладък концентрат с абсолютна яснота.

Какво може да приготвите с Jot Ultra Coffee?

Можете да използвате Jot Ultra Coffee, за да създадете всякакъв вид кофеинова напитка. От лате и макиато до Американо или студено кафе. Jot предлага някои рецепти с препоръчителни съотношения на концентрации вода или мляко, но вие също можете да си поиграете и да измислите свои собствени смеси. И тъй като се предлага в малка бутилка, можете да вземете Jot Ultra Coffee със себе си, където и да отидете, независимо дали е работа, ваканция или на гости.

Когато пиете Jot, не просто получавате невероятен вкус, но и чиста съвест. Това е така, защото марката използва само Fair Trade. Това са биологично, устойчиво отглеждани сортове кафе на зърна от Централна и Южна Америка. Освен това се извлича 30% повече от всяко зрънце, което води до по-малко отпадъци. И не на последно място, всички отработени утайки от кафето могат да се компостират, а не да се изхвърлят на сметището.

Така че, ако ви е писнало да пиете едно и също скучно кафе всеки ден, защо не промените нещата с помощта на Jot Ultra Coffee и да трансформирате завинаги начина, по който мислите за кафето.