Facebook са известни с това, че постоянно променят функционалности и дизайн на своите приложения и десктоп версии на социалната мрежа, като днешната новина не е за нещо по-различно. Малък брой потребители докладват за нова визия на коментарите под постове в мобилното приложение, които не изглежда да им се харесват…

Както ще видите от скрийншота по-долу, коментарите вече приличат много повече на чат между потребители и по-малко на обикновена, изчистена секция с коментари.

The Verge коментират визията като неподредена и странна. Според тях класическите коментари са много по-лесни за четене и приятни за очите, като няма да излъжем ако кажем, че сме съгласни с тях. Явно обаче не сме единствени.

По думите на Facebook, новият дизайн се тества само с малък процент потребители. Според The Verge, това може да значи, че функционалността може да не се превърне в реалност. Ние обаче смятаме, че шанс доста по-голям от нула има, защото обикновено каквото Facebook тестват, все в някакъв момент бива пуснато глобално… Дано не сме прави.