Половин скутер, половин мотоциклет, това е Vinghen

Приличайки на кръстоска между скутер и планински велосипед, този причудлив хибрид се оказва примамка за любопитните. Какво ще получим, ако вземем потребителското изживяване от скутер и му дадем размерите и колелата на велосипед. Защо да не добавим предавки и електромотор? Както всички нестандартни идеи, в началото звучи лудо. Но колкото по-дълго се взирате в Vinghen Ti1, толкова повече смисъл виждате.

Понастоящем желанието да подкарате това причудливо превозно средство ще ви струва малко над 900 долара. Ако сте изключително нетърпеливи и искате да сте едни от първите, може да се наложи да се раделите с 1 074 долара. Очаква се първите бройки Ti1 да бъдат доставени на купувачите през септември. След като кампанията показа значителен интерес от страна на потребителите, чудовището на електрифицираната градска мобилност не рискува да остане недооценено.

Vinghen

Купувачите могат да избират между 250-ватов или 500-ватов мотор, заедно с гама от аксесоари, за да персонализирате своето шофиране. Максималната скорост на Ti1 е ограничена между 12 и 20 мили / ч, в зависимост от местните правила и разпоредби в страната на купувача.

Захранване

Батерията е скрита под шперплат, наподобяващ дълъг борд. Има стоманена плоча и покритие от поликарбонат, за да я предпазите от удари и ожулвания. В зависимост от предназначението, купувачите могат да избират между слаби, градски протектори, или по-груби странични протектори. Ако вашето пътуване включва малко мръсотия или снежни гледки, това няма да е проблем за Ti1. Фирмата производител обещава, че той е подходящ за всички терени. Остава вие да решите, къде да му се насладите.

Цветове

Иновативният скутер се предлага в 10 нюанса – четири, които са стандартни опции. Други пет ще бъдат допълнителни варианти, като изумрудено зелено. То ще се предлага само като част от кампанията за Indiegogo.

Електрическото превозно средство тежи 55 фунта, може да поддържа шофьори до 120 килограма. Стандартно ще се предлага с дискови спирачки, фарове за глава и задни светлини. Също така ще можем да се възползваме от звънец и LCD компютър. Той ще показва оставащата енергия и друга ключова информация. Кормилото е регулируемо и използва тръби със стандартен размер, така че може да поддържа кошници и дори някои детски седалки.

Ако искате да използвате Ti1 за пътуване през всички атмосферни условия, може да добавите матови черни калници. В случай, че ви се наложи да спрете рязко, има опция за монтиране на хидравлични дискови спирачки вместо стандартните механични.

Сега остава да се насладите на изненадващо шофиране и иновативен превоз. До колко той ще замести конвенционалните модели, времето ще покаже.