За мен е огромна чест да ви съобщя, че от днес заемам длъжността Главен редактор на Smart News! Хубавите новини не свършват тук, защото нашата колега Владислава Колчева от днес също се завръща в сайта. Тя ще бъде зам.-главен редактор, а Венци Димитров бе повишен в редактор на ресор “Култура”. Вярвам, че ще успеем да ви покажем на какво е способен нашият екип. След кратко затишие, в което направихме няколко рокади, сега мисля, че имаме най-добрия екип.

Измина една година, откакто с Ники Николов станахме част от семейството на Smart News и най-креативната медийна група Mediabit. За този период ние се постарахме да ви разкрием най-интересното от света на технологиите по начин, който няма да видите на друго място. Винаги сме се старали да сме различни и креативни в идеите си и знам, че успяхме да се затвърдим като най-добрия видео екип в тези среди.

Присъединявайки се към Smart News ние всъщност се присъединихме към един екип от млади и талантливи журналисти. Всеки със своя стил и начин на мислене, които са основата на нашата медия. Аз винаги съм харесвал хората с хъс, мнение и иновативно мислене, които се стараят да правят нещата страхотно и качествено.

Поемайки тази длъжност аз поемам и много отговорности към тях и към вас, нашите читатели, но съм сигурен, че ще се справим по най-добрия начин, защото аз имам доверие в тях. Имам доверие и във вас, защото каквото и да правим ние, вие оставате най-важните. Вие сте тези, които правят нещата истински и вие сте критерият, че нашият труд е на ниво. Няма нищо по-хубаво от това да видиш положителния коментар под статията ти или пък под видеото, което си правил няколко дни. Това значи много за всеки един от нас.

Това, която ще се случи от днес нататък, няма да е само смяната на длъжността ми, защото това не е най-важното. От днес започва един нов ден за Smart News, който е началото на едно много по-интересно бъдеще. Приготвили сме ви още изненади, които ще се случат в близко бъдеще и се надявам, че ако всичко върви по план, вие ще останете много доволни.

За мен Smart News винаги е била медията с поглед към света на технологиите, културата, науката и дизайна, който няма да видите на друго място. Така и ще бъде, защото ние показваме бъдеще по нашия начин, без да се притесняваме от нищо. Ние сме тези, които ще нарекат нещата с истинските им имена, ще покажат нещата, за които другите се притесняват да говорят. Ще застанат твърдо зад думите си, защото нашето мнение е значимо.

Това е Smart News – нека погледнем в бъдещето.