Посрещнете новата учебна година 2023 – 2024 със стил и широка гама от ежедневни принадлежности, за удобство в класната стая и на игрището, спортни дрехи и аксесоари с гъвкави материи, които ще накарат децата да се движат по време на всички класни и извънкласни дейности. Разгледайте нашата колекция от удобни потници, спортни обувки, оборудване за физическо възпитание и раници.

ТЕНИСКИ И ШОРТИ

Задължително за Физическо Възпитание! Продуктите са изработени от най-висококачествени материали, така че спортуването ще бъде удоволствие! Помогнете им да се наслаждават на спорта по време на всяко занятие по физическо възпитание с нашата разнообразна селекция от продукти за физическо възпитание от водещи марки с големи имена, за да преминат на следващото ниво, да им помогнат да подобрят играта си и да изглеждат по най-добрия начин, докато го правят. Независимо дали търсите горнища или долнища за момичета или момчета, нашият асортимент от комплекти за физическо възпитание е създаден така, че да задоволи всички вкусове и предпочитания.

ОБУВКИ ЗА ЗАКРИТО

Удобните обувки са важен елемент от училищната екипировка!

Трудно е да не изпитаме носталгия, когато си спомним за първия учебен ден. Уханието на прясно измитите подове в коридорите, търсенето на непознати класни стаи, събирането със старите ви приятели и, разбира се, чисто новите маратонки, които идват с новата учебна година.

Точно както има само един първи ден, повечето ученици получават само един чифт нови обувки, които да издържат през целия учебен сезон и които трябва да са удобни, издръжливи и стилни.

ОБУВКИ ЗА ИЗКУСТВЕН ТЕРЕН

Една игра на пет срещу пет (или 6/7) може да бъде бърза, силна и направо уморителна. Няма съмнение, че за нула време ще износите чифт обувки за изкуствена трева. Темпото на игра може да ни накара да се задъхаме, а малкият размер на игрището означава, че нямате нито миг спокойствие, докато сте на топката. Въпреки че може да ви се струва, че това е просто неангажираща игра, играта „пет срещу пет“ изисква перфектно първо докосване и лазерна точност на подаването, тъй като всички се борят за притежание на топката в такава близост.

Разбира се, това означава, че ще трябва да се подготвите, като си купите страхотни маратонки за изкуствена настилка.

СУИТШЪРТИ

Леките и прилепнали облекла гарантират комфорт по време на дългите уроци! Да влезеш в час с фланелката с който си спал, няма да впечатли учителите ти, нито ще ти донесе наградата за най-стилен ученик в училище, но това не означава, че облеклото за свободното време е напълно забранено за през деня. Този сезон стилните суитшърти са усъвършенствани, което ги прави колкото елегантни, толкова и удобни.
Разгледайте нашата селекция и се вдъхновете от страхотните суитшърти, които могат да се ползват от учебните часове рано сутрин до късно вечер, а ако е необходимо, и преди лягане!

РАНИЦИ И САКОВЕ ЗА ФИТНЕС

Тежките тетрадки и книги ще ви се сторят много по-леки, ако ги опаковате в раница, свързана с любимия ви отбор! Въпреки че лятото сякаш току-що е започнало, сезонът за връщане към училище наближава по-скоро, отколкото си мислите.
Тази есен надеждната, удобна и комфортна раница е задължителна, за да пренасяте всички необходими вещи за училище. Разгледайте нашите любими раници за учебната 2023-2024 г. от водещите производители. Без значение какво ще изберете, нашите най-добри предложения за раници със сигурност ще започнат учебната година с правилния старт.

Сподели
Предишна страницаНеограничена мощност с нулеви въглеродни емисии
Следваща страницаНова система за модериране на съдържание
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.