periscope

Periscope, едно от приложенията, което е супер известно по света, но не толкова популярно у нас, вече има и версия за Android. След като ползвателите на операционната система на Google бяха пренебрегнати за определен период, подобно на случая с Instagram, от скоро вече могат и те да се порадват на възможностите на Periscope.

Приложението в общи линии е поредната социална мрежа, но има малко по-различни функции от тези на Facebook или Google +. Това, което ви дава Periscope, е възможността да стриймвате видео директно от телефона на живо в мрежата. В основата си това е идеята на самото приложение. Иначе има още неща, които може да ползвате, като задаване на видеото за повторно гледане, заключване на канала за определени хора, може да събирате точки под формата на сърца и т.н.

Това е нещо ново за България и най-вече за потребителите на Android OS. За момента Periscope не е чак толкова популярен, но с времето това може и да се промени. Зависи от нас и как ще възприемем този нов играч в морето от акули като Facebook, Instagram, Twitter и т.н. Ако желаете, може да свалите приложението от тук и да споделите с нас дали ви харесва.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS