Apple представи двата нови модела iPad, които покриват очакванията на повечето потребители

Новият iPad Mini и iPad Air са проектирани да служат като мощни алтернативи на стандартния $ 329 iPad. И като по-достъпна алтернатива на $ 799 + iPad Pro, те имат какво да предложат.

Моделите не са толкова мощни или скъпи, колкото топ таблетите iPad Pro, но все още са с по-високи стандарти от iPad.

Apple iPad е таблет за хора, които искат по-голям екран за гледане на видео, игри, творчески творби и работа в движение.

iPad Air

Първо е iPad Air. Той запазва същия цялостен дизайн, като iPad Air модели от предишното поколение. Има Home бутон и по-големи рамки в сравнение с новите iPad Pro модели. Под капака обаче има много нови технологии. Air работи с Apple A12 Bionic чип, който трябва да предложи повече от достатъчна процесорна мощ за по-голямата част от хората.

Таблетът също така поддържа първото поколение Apple Pencil, което се счита за най-добрия стилус за рисуване на таблет, и разполага с остър 10,5-инчов True Tone екран с резолюция от 2224 × 1668 пиксела.

ПАМЕТ И ЦВЕТОВЕ

Съществуват и различни варианти на новия iPad Air. Можете да избирате измежду две опции за съхранение (64GB или 256GB), три опции за цвят (Silver, Space Gray или Gold), както и Wi-Fi връзка или комбинация от клетъчни и Wi-Fi връзки. Заедно с iPad Air, Apple също продава смарт клавиатура, която е чудесна за тези от вас, които искат да използват таблета си като лаптоп.

iPad Mini

Новият iPad Mini е също толкова мощно устройство. Може да се похвали и с ултра-мощния A12 Bionic чип, както и с поддръжката на Apple Pencil от първо поколение. Това го прави солидна опция за дигитални изпълнители, които искат таблет, който могат да вземат навсякъде със себе си. Той има 7.9-инчов True Tone екран с резолюция от 2048 x 1536 пиксела и е достъпен със същите опции за съхранение и свързване като iPad Air. Единствената голяма разлика тук е размерът на екрана.

АТРАКТИВНИ ЦЕНИ

Основните причини да разгледаме iPad Mini са, че той е със 100 долара по-достъпен и сравнително малък, което го прави идеален за носене в движение. Това означава, че няма да сбъркате с нито един от тези iPads.

Можете да закупите 2019 iPad Air на Apple за $ 499; iPad9 iPad на Apple за $ 399; първото поколение Pencil на Apple за $ 99 и Smart Keyboard за 10.5-инчов iPad Air на Apple за $ 159.