Превърнете всяко пространство в уникално изкуство с интерактивни облаци

Очаровани от светлинното шоу на природата сега можем да пренесем явлението на буреносните облаци в нашата спалня, дневна или заведение. Нова лампа предлага забележително шоу на закрито при това винаги, когато пожелаете.

Запленените сме от облаците откакто можем да гледаме нагоре и се опитваме да ги изучаваме, разбираме и контролираме. Интерактивната облачна лампа превръща тази мечта в реалност, осигурявайки естествено светлинно шоу на бурите в облаците, но безопасно и на закрито.

За компанията

Ричард Кларксън Студио е лаборатория за изкуство и дизайн с фокус върху небесното. Тя е базирана в Бруклин и създава предмети вдъхновени и носещи в себе си обаянието на северното сияние. През 2016 г. е разработила RGB Cloud. Това е произведение на изкуството, което се превърна в хит, за да придаде облик на бурен облак на закрито. Устройството доведе до усъвършенстване на дизайна, водещ до Interactive Cloud Lamp.

Как работи?

В основата на този облак е набор от RGB LED светлини, обвити в PETG черупка и хипоалергенни и огнезащитни полиестерни влакна, които дават реалистично усещане за плаване. Лампата е красива сама по себе си и изглежда сякаш е изтръгната от небето. Когато я включите, светодиодите свързани към детектори за движение и звук, които използват персонализиран алгоритъм, създават уникално мълниеносно шоу. То наподобява гръмотевична буря в далечината. Устройството се предлага с удобно дистанционно управление, за да можете да изключите осветлението и след това да стартирате шоуто.

Къде да го използваме?

С размери 17x16x10 инча облакът може да се носи във всяка стая и да се захранва от стандартен контакт. Не ви е необходим специален хардуер, тъй като можете или да го свържете към стая със стандартно оборудване, или да го закачите на тавана, в стил лампа. Поставете го над легло, за сладки сънища. Окачете го в хола си като част от интериора или го поставете на работното си място. Каквото и да изберете ще постигнете оригинална и неповторима атмосфера, която няма да бъде пощадена от възхитените погледи на околните.