Когато Huawei показа за първи път MediaPad 7 Lite, компанията не беше много „щедра“ с детайлите. Ето, че днес беше изпратено прессъобщение до медиите, което разкрива всички подробности за устройството.

MediaPad 7 Lite е със 7-инчов IPS дисплей (1,024 x 600), който поддържа 1080p. Процесорът е 1.2GHz Cortex A8, RAM паметта е 1 GB, а вградената – 8 GB, като има и MicroSD слот за допълнителна памет (до 32 GB). Освен това, таблетът има и Bluetooth 3.0, WiFi и 3G свързаност. Камерите не са нищо особено. Предната е 0.3-мегапикселова, докато задната е 3.2-мегапикселова. Все пак, те ще свършат работа за разговори по Skype и „спешни снимки“.

„Добрите неща идват в малки опаковки. MediaPad 7 Lite е отговорът ни към потребителските искания“, споделят от Huawei.

 

Сподели
Предишна страницаИ цената на Samsung Galaxy Note II е…
Следваща страницаHTC Accord е новият Windows Phone 8 телефон на компанията
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg