След като видяхме как ще изглеждат новите Lumia телефони на Nokia с Windows Phone 8, време е и за друга компания. Днес изтекоха снимки на новото устройство на тайванците HTC с операционната система на Microsoft – Windows Phone 8. Става въпрос за HTC Accord.

Форумец от XDA е успял да се добере до характеристиките на смартфона, както и до една снимка. Телефонът ще има 720p екран (4.3″ Super LCD 2), 8-мегапикселова камера с възможност за запис на видео в 1080p. Вградената памет ще бъде 8 и 16 GB.

Устройството ще пристигне с Windows Phone 8, така, че ще има и MicroSD слот, в случай, че потребителите искат да увеличат пространството си. Освен това очакваме и поддръжка на NFC технологията. Процесорът ще е двуядрен 1.5GHz Krait.

 

Twitter @Football4PDA

 

 

 

Сподели
Предишна страницаHuawei пуска MediaPad 7 Lite на пазара
Следваща страницаLenovo представи най-новите си модели лаптопи с Windows 8
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg