Само няколко дни след премиерата на най-новия смартфон на корейците от Samsung – Galaxy Note II, изтече информация и за цената на устройството. Samsung не си направи труда да спомене на каква цена ще продава устройството, но колегите от Engadget успяха да се докопат до информацията от мобилния оператор Vodafone във Великобритания.

Както виждате на снимката, Galaxy Note II ще струва 639.90 евро. Дали това ще е цената ексклузивно за оператора или ще бъде еднаква и при другите мобилни оператори в Европа – предстои да видим. Но цифрата определено е висока. Не се съмняваме, обаче, че потребителите няма да се спрат от покупка заради високата цена. Все пак, смартфонът е един от най-чаканите тази година, след като предшественикът му предизвика буквално фурор при излизането си.

 

А вие бихте ли си купили Galaxy Note II?

 

Engadget

 

 

 

Сподели
Предишна страницаSamsung Galaxy Note II и Galaxy Camera с 50 GB в Dropbox
Следваща страницаHuawei пуска MediaPad 7 Lite на пазара
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg