Свикнахте ли вече с ежемесечните ни събития? Не? Е, свиквайте – нямаме намерение да спрем скоро! Денят на игрите с GameBox и Mulligan, издание номер пет предстои само след три дни! На втори октомври в познатия ни Mulligan Board Games Club ще разцъкаме любими настолни игри, както и няколко нови заглавия. GameBox ще ви изненада с презентации на две от силно популярните настолни игри в последно време – Quadropolis и 7 Wonders – Duel! Както винаги можете да разчитате и на интересните заглавия от библиотеката на Mulligan, списък с които можете да видите тук. Снимки на част от нещата, които играхме на миналия брой на събитието можете да видите в галерията долу.

Вечерта пък ще изтеглим няколко късметлии измежду всички, взели участие. Те ще си тръгнат с някоя от следните награди:

– Ваучер за безплатна игра в една от стаите на Dextrophobia;
– Играта Splendor;
– Играта Миш Маш;
– Списание Комиксер;
– Ваучер за отстъпка за стаите на Dextrophobia;
Клубни карти за Mulligan Club.

Очаквайте отборната си игра на асоциации, която всички харесаха – ще я включим отново и този път! Това не означава, че ще пропуснем любимите ви Nerd Quiz и списъци с интересни задачи, които да ви помогнат за успех в томболата. Новото в петия брой на събитието е супер забавната игра на Не-бирен понг, която е много по-трудна, отколкото изглежда, както възможността да спечелите приятен бонус от точки, ако доведете приятел със себе си, или донесете своя игра!

Входната такса на събитието ще бъде в размер на 5 лв., притежателите на клубни карти за Mulligan Board Games Club ще могат да се възполват от по-ниска цена за вход – само 3 лв.

Очакваме ви!