Лятото е към своя край и отново идва време да запретнем ръкави по десетките задачи, които ще ни затрупат. В края на най-безгрижния сезон от годината идва моментът, в който трябва да се набавят някои много важни неща, които да ни помогнат в ежедневието, да улеснят малко работата ни или просто да направят натоварения ден не толкова гаден. Идва време и за училище и всеки малчуган чинно следва родителите си из магазините, за да се накупят всички важни ученически помагала. Във времето на технологиите наличието на хубав компютър, телефон и други подобни джаджи вече не е просто лукс, а необходимост. От eMAG може да закупите почти всичко, което е нужно на един ученик, и то без да се налага да обикаляте безкрайно по магазините, а Smart News ви е приготвил „Back to School“ списък с най-подходящите технологични устройства, на които да обърнете внимание.

 

iPhone 5S

В днешно време е много важно телефонът да е красив и да е на марка, която всеки познава – поне в училище това са си направо задължителни неща. Няма по-подходящ от iPhone 5S, който да оглави класацията със своя прекрасен дизайн. С двуядрен 1.3 GHz процесор, чудесна 8 MP камера и скенер за пръстови отпечатъци, той е сред най-добрите телефони, които може да намерите на пазара.

 

 

 

Samsung Galaxy S5

Марката е важна, но един телефон трябва преди всичко да предлага приложения, които да са ти от полза във всеки един момент от ежедневието. Samsung Galaxy S5 съчетава и двете и със сигурност ще задоволи всеки каприз. С възможност за команди чрез жестове и приложението S Health, това е едно от най-добрите предложения, на които да се спреш.

 

 

HTC One M8

Когато говорим за истински здрав, но в същото време и красив смартфон, първо в съзнанието ви трябва да изскочи HTC One M8. Този метален звяр е само за ценителите на висококачествените материали. HTC One M8 има голям Full HD дисплей, мощен хардуер и камера, която е единствена по рода си. Не забравяйте – само за ценители.

 

 

LG G3

В даден момент всеки телефон може да ви се стори малко сложен. Сложен за работа, сложен за снимане, сложен за… каквото се сетите. За да може всичко да работи без проблем, то трябва да е изчистено и красиво, да предлага стил и качество, на което всеки ще завижда и в същото време да е лесно за употреба. LG G3 предлага всичко това и много повече, и то на много разумна цена.

 

 

Samsung Galaxy Tab S 8.4″

Дали ще е за развлечение, четене, търсене на информация в интернет или просто за гледане на поредния любим филм, таблетът винаги е предпочитан пред телефона. Samsung Galaxy Tab S 8.4″ е един от най-добрите варианти не само заради удобните си размери, но и заради неповторими цветове на дисплея, а мощта под капака му няма да се спре пред нищо.

 

 

Toshiba Satellite Z30

Когато дойде време за истинска работа, ултрабукът е това, от което имате нужда. На пазара има много предложения, но Toshiba Satellite Z30 е най-компактният, удобен и мощен ултрабук, на който трябва да се спрете. Изключително здрав, той ще е до вас във всеки един момент, а No Matter What гаранцията ще пази него и данните ви.

 

 

eBook Kindle 6″

Времето за почивка е много важно. Тогава може да се отдадете на любимата си книга и да отделите няколко часа за нещо по-приятно. С времето технологията ни даде възможността да четем и от електронно устройство, а eBook Kindle 6″ е сред най-добрите. Предвиден именно за това, Kindle 6″ е толкова компактен, че може да е с вас навсякъде.

 

 

Monster Diesel VEKTR

Музиката движи света. Това е нещо, което едва ли ще чуете за първи път, но е така. Музиката може да те вдъхнови, отпусне, зареди с енергия и успокои. Monster е доказала се марка с десетки отлични продукти и несъмнено един от най-добрите производители на слушалки. Ако сте меломан и държите на качеството, изберете тях.

 

 

Мултифункционално устройство Samsung

Каквото и напишете на своя компютър, накрая често се налага то да се напечата. Мултифункционалното, лазерно, монохромно устройство Samsung SL-M2070 е перфектното решение за това. Супер компактен, той може да печата, принтира и сканира, а скоростта му на принтиране в черно-бал формат е 20 стр./мин. Работи с повечето версии на Microsoft Windows, Mac OS и Linux.

 

 

Раница Asus

Било то за училище или за работа, една качествена раница винаги е предпочитана. В нея все пак слагате най-скъпите си вещи като ултрабук, слушалки, телефон и т.н. Тя трябва да е здрава и красива, а раницата на Asus определено е такава – и е точният избор за вашия комплект от скъпи джаджи. Тя може да побере лаптоп до 17″ и тежи само 1 кг.