clusterize-ad-1

Мобилното приложение Clusterize, с което откривате най-интересните събития наблизо, отвори врати за български бета тестъри с Android. Приложението използва изкуствен интелект, за да категоризира публичните Facebook събития във вашия град и да ви препоръча само тези, които наистина ви интересуват.

„Отворихме врати за българските потребители на Android и вече всеки желаещ може да стане бета тестър на Clusterize“, коментира съоснователят му Димитър Николов. „Вече изчистихме основните бъгове и спокойно можем да споделим, че приложението работи във всеки български град – както и във всеки град в чужбина. Първите отзиви са, че сме на прав път да направим най-добрия гид за социалния живот на хората по света“, той коментира пред читателите на Smart News.

Clusterize е стартъп на четирима българи, който през април месец получи финансиране от регионалния инвестиционен фонд Launchub. Екипът има за цел да разпространи приложението в САЩ и Европа на масовия пазар за приложения на Android и iOS.

Как да изтегля Clusterize?

За да станете бета тестър на приложението, трябва да направите следните три стъпки в Google Play:

Стъпка 1. Присъединете се към групата Clusterize Earlybirds в Google+

Само потребители, които станат членове на групата, могат да свалят Clusterize

c8ee0b1c-a66e-41eb-adb6-c507a041b2e4

Стъпка 2. Сега отворете тази страница в Google Play и кликнете синия бутон

След като натиснете „Become a tester“ може да се наложи да почакате 5 до 10 минути, преди да получите достъп за сваляне на приложението на вашия телефон

35b0761a-cccd-4f4f-be67-587f72a257db

Стъпка 3. Готови? На същата страница ще намерите линка за сваляне най-долу
Приложението е в затворена бета, затова се сваля само от тази страница

9be78398-35fc-4f5a-baf4-de8f9ede4a6c