brightonSEO 2018

BrightonSEO от години е любимо събитие на цяла Великобритания. На тазгодишното издание на конференцията за първи път билетите се заплащаха, но това не попречи конференцията да бъде посетена от над 3500 SEO специалисти от цял свят. Конференцията се проведе на 28-ми септември в град Брайтън. Част от екипа на Smartnews също посети събитието се срещна с най-големите SEO специалисти в света.

 

brightonSEO 2018Изключително интересна и полезна за бранша, тазгодишната конференция се отличи с изключително голям брой щандове на най-големите SEO агенции, SEO инструменти и мениджъри на фирми. Всеки можеше да се запознае със създателите им, да получи промокодове, рекламни аксесоари и полезни съвети.

 

brightonSEO 2018Конференцията бе разделена на 6 зали, 5 от които с капацитет от 400-600 човека, а основните лекции се водеха в аудитория с капацитет над 3000 човека. Всички зали бяха тематично разделени, чрез изключително интересни панели от по 30 минутни лекции. Тематиките на конференцията бяха SEO, Social, Link building, E-commers, Content marketing, Development и много други. Не на последно място трябва да отбележим и отличната организация на всички workshop-и и частни партита свързани със събитието.

Brighton SEO Teodor Zahariev with Rand Fishkin
Brighton SEO Teodor – Zahariev with Rand Fishkin

В заключение можем да кажем, че най-голямото преимущество на подобен тип конференции е познанството с нови хора – бъдещи клиенти, колеги с които можеш да обмениш информация, ресурси и проекти.

 

Сподели
Предишна страницаПредставят първия смартфон с 10GB RAM
Следваща страницаЕто как ще изглежда новият OnePlus 6T (Снимки)
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.