iBooks Bookshelf on iPad

Четенето на електронни книги е невероятно удоволствие, но голяма част от потребителите на iPad използват различни приложения за ePub файловете. iBooks поддържа този формат, но приложението Addr може да е по-удобно на някои читатели.

ВИЖ ОЩЕ: ANDROID ПРИЛОЖЕНИЕТО НА YOUTUBE ПОЛУЧИ MATERIAL DESIGN

То много наподобява Readmill, което вече не се поддържа. Addr позволява импортиране на книги без DRM защита и добавя възможност за споделяне на бележки с приятели чрез социалните мрежи. Те могат да бъдат групирани с определено име за всяка отделна книга. Споделянето и запазването им е възможно чрез електронна поща и Dropbox, което улеснява организацията.

Дизайнът на приложението е това, което го отличава от конкурентите. Addr има съвсем нова система за бележки, за избор на текст трябва да плъзнете пръста си по полето на текста. Това е ще е удобно, когато използвате много бележки в рамките на една книга.

Втората интересна функция е възможността за визуализиране на “мини карта” на книгата. Това е много полезно, ако имате трудности в ориентирането на документи и справочни материали. Приложението е много подходящо за хората, които четат активно на своите iPad таблети, и имат нужда от нов четец.

Можете да свалите Addr от App Store.