HTC-One-M9

Миналата седмица се появи непотвърдена информация, според която наследникът на HTC One M8 ще бъде с различно име. В момента флагманът е с кодово име HTC Hima и според слуховете ще бъде наличен от март 2015 г.

До официалното представяне на М9 има доста време, но @upleaks публикува документ, който съдържа подробности за Hima (M9), както и за други необявени устройства на тайванската компания.

ВИЖ ОЩЕ: СЕДЕМТЕ НАЙ-ОЧАКВАНИ СМАРТФОНА ЗА ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 2015 

Не е изненадващо, че новият флагман на HTC ще бъде наличен в по-голямта част от световните пазари. По-интересното е, че има вероятнот да видим Hima Ultra вариант, който ще се продава само от операторите AT&T и Verizon в САЩ. В документа не се споменава какви ще са разликите между двете версии на смартфона, но предполагаме, че Ultra ще бъде с по-голям дисплей, както беше One Max в сравнение с HTC One.

Споменава се и HTC Hima Ace. Това трябва да е по-евтин вариант на новия флагман, подобно на One (E8). Това не е всичко – има голяма вероятност компанията да представи и HTC Hima с Windows Phone. В публикувания документ присъства и камерата HTC RE, която се очаква да бъде пусната следващата година.

Това, което знаем до момента за спецификациите на смартфона е, че той ще бъде с 5-инчов 1080р дисплей, 20.7-мегапикселова камера, 64-битов Snapdragon 810 процесор, 3GB оперативна памет и 2840 mAh батерия.

Виждаме, че компанията работи по HTC Butterfly 3, наследникът на Butterfly 2, както и по няколко нови таблета. Един от тях е базиран на Nexus 9 и според данните от документа ще бъде с HTC Sense”. @upleaks публикува и скрийншот, според който Hima ще бъде с потребителски интерфейс Sense 7.0, който все още не е обявен официално.

Напомняме, че @upleaks е надежден източник, но няма как да сме напълно сигурни в достоверността на изнесената информация.

Leaked-and-unconfirmed-details-about-some-of-HTCs-upcoming-devices.jpg

Leaked-and-unconfirmed-details-about-some-of-HTCs-upcoming-devices