протектор

Ако ползвате iPhone или поне следите новините около новите продукти на Apple, трябва да сте наясно с огъването на новия 6 Plus. Това се оказа невероятно голям проблем и десетки потребители се оплакаха от огъващи се телефони. За някои това беше възможност да създадат малко интрига около телефона, но все пак това си остана проблем, който и до днес няма точно обяснение.

ВИЖ ОЩЕ: Ревю на Apple iPhone 6 Plus

И все пак, ако вече сте собственик на новия iPhone, вероятно ще искате да се застраховате от огъване в панталона ви например. Тук идва моментът да сложите кейс, но iPhone 6 Plus си е голям и без него, което значи, че това не е най-оптималното решение. В такива ситуации на помощ идва новият протектор на корейската компания Patchworks. След като е продала над 1.2 млн протектора в Япония, Patchworks сега навлиза в САЩ, а след това може би и в останалата част от света.

Техният ITG Edge протектор е едва 0.4 мм дебел и с тегло от 11 грама. Реално това е закалено стъкло с подходяща форма, за да се слива с тази на телефона. Компанията твърди, че на стрес тестовете е доказана устойчивостта на този протектор и възможността да защити телефона от огъване с до 45 процента.

На този етап новият ITG Edge протектор е може би най-добрият метод за защита на телефона ви, ако държите да се любувате на красивия дизайн. ITG Edge влиза на пазара в САЩ от този месец, а цените ще започват от 39 долара за iPhone 6 и 45 долара за iPhone 6 Plus.