S20G

SPECTRIX S20G PCIe Gen3x4M.2 2280 е новото SSD устройство, което бе обявено от XPG. Toй е създаден с фокус към производителността и предлага отлични скорости на четене и запис.

XPG SPECTRIX S20G е геймингориентирано SSD, което разполага с отличителен Х-образен RGB профил с възможност за персонализиране на светлинните ефекти, а покритието със специфична текстурадопълва атрактивния спортен дизайн.

Новото SSD идва с NVMe 1.3-съвместимост, а благодарение на 3D NAND технологията и високите скорости на четене и запис от 2500/1800MB/s се осигурява по-бързо зареждане иплавен геймплей.

SPECTRIX S20G поддържа LDPC технология за откриване и коригиране на по-широк спектър от грешки в данните, а наличното AES 256-битово криптиранегарантира сигурността и целостта на данните. Новото SSD работи с всички най-нови платформи на Intel и AMD и ще се предлага с 5-годишна гаранция.

Сподели
Предишна страницаРоботизиран екзо костюм
Следваща страницаMасивен 56-инчов дисплей Hyperscreen
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.