Apple WWDC 2015

Световната конференция за разработчиците (Worldwide Developers Conference) на Apple ще започне на 8 юни и ще продължи до 12. На нея ще бъдат показани следващите версии на iOS и OS X, като може да видим новости и по отношение на хардуера. Слоганът на тазгодишната конференция е „епицентърът на промяната“, а тя отново ще се проведе е Moscone Center в Сан Франциско.

Apple не е разкрила много подробности за това какво може да очакваме на WWDC това лято, освен „бъдещето на iOS и OS X“. Обикновено всяка година конференцията започва с информация за продажби, доставки и разпространение, след което се пристъпва към представянето на големите софтуерни ъпдейти. Рядко на WWDC има дебют на хардуер, но не бива напълно да изключваме тази част, защото и такива изненади са били факт през годините.

От доста време се спекулира, че тази година Apple ще представи нова версия на Apple TV, както и че това ще се случи именно през юни. Логично е да видим устройството тогава, защото се предполага, че този модел ще поддържа приложения на трети страни, а все пак това е конференция за разработчици.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS