Nexus 5

Google Nexus 5 е на път да бъде представен съвсем скоро и както повечето от вас са запознати, това трябва да се случи на 28 октомври. Повечето от характеристиките му вече са известни, както и цената, а една от най-важните сред тях е наличието на Android 4.4 KitKat. Все още не са толкова ясни новостите в KitKat, колкото в новият представител на Nexus серията.

Както се очаква, колкото по-малко време остава до датата на представяне, толкова повече слухове ще започнем да виждаме. Снимката от днес е именно поредното подгряване на публиката. Тя ни представя Nexus 5 в бяло, като интересното тук е, че целия телефон е в бяло. Nexus 4 също имаше бяла версия, но бялото беше само по гърба, докато предната част на корпуса продължаваше да е черна. На тази снимка имаме чисто бял телефон и смея да твърдя – този изглежда много по-добре. Черното беше малко скучно и евтино, докато в бяло Nexus 5 сякаш е друг телефон. Доста по-ефектен и красив, а може би така да ми се струва, след като свикнах да гледам само в черно.

Може пък да направя една версия на фотошоп в лилаво да видим кое е по-яко. На вас кой от двата варианта ви харесва повече – черно или бяло?