whatsapp разговори

Приложението за мигновени съобщения WhatsApp се радва на милиони потребители, но до този момент не предлагаше функция за разговори. Това вече е възможно, след като някои Android потребители забелязаха активен бутон за провеждане на обаждане. Тази опция все още не е налична за повечето ползватели на WhatsApp, а за да е възможен разговорът, трябва и двата потребителя да имат достъп до функцията за разговори.

Виж още: Ето как някои от любимите ви приложения може да изглеждат на Apple Watch

Все още не е ясно какъв е формалният критерий за включване на потребители – дали те се избират по някаква определена група или на случаен принцип. Компанията също не е потвърдила официално наличието на новата функция.
Според споделена информация от потребителите по време на разговор са налични стандартните опции като заглушаване, превключване към говорител и писане на съобщения по време на обаждането.

Напомняме, че приложението WhatsApp беше закупено от Facebook миналата година. Много е вероятно да се използва вече съществуваща технология от социалната мрежа, която да осъществява връзката и да контролира качеството на предавания звук.