sony_xperia_z3_underwater

Новият „unboxing“ на Sony Xperia Z3 е единственото видео на разопаковане, което си заслужава да видите.

След премиерата на всеки нов смартфон неизбежно се появяват множество видео клипове, показващи разопаковане на устройството (unboxing). Въпросните видеа несъмнено са популярни, но не носят кой знае каква информация, освен че показват какво има в кутията, което в повечето случаи е едно и също и не е никаква изненада.

Не такъв обаче е случаят със Sony Xperia Z3. Една от основните характеристики на новия смартфон е неговата IP 68 устойчивост на вода и прах, която позволява да бъде потопен в дълбочина до един метър за 30 минути. Именно на това разчитат пичовете от Carphone Warehouse, чието видео, изцяло заснето под вода, вече е гледано над половин милион пъти.

С помощта на сериозна екипировка (и двама водолази), водещият извърша типичните за жанра дейности, като отваря кутията на Sony Xperia Z3 и ни показва какво има вътре.  Изглежда, че кутията и упътванията, съпътстващи смартфона, не са водоустойчиви, но затова пък устройството си работи без проблем.

Видеото най-вероятно няма да отговори на въпросите ви относно различните характеристики, особеностите, предимствата и недостатъците на новия флагман на Sony – но за сметка на това е много забавно. Подобна доза креативност е добра дошла в жанр, който честно казано взе да омръзва.