snowball-logo-mod

Мобилните приложения за съобщения стават все по-популярни, а борбата между тях за господство става все по-ожесточена. С развитието на всяко едно от тях се присъединяват и повече потребители, а съобщенията нарастват с всеки изминал ден. Понякога става наистина трудно да ползваш повече от няколко приложения. Вече има решение на този проблем и то се казва Snowball.

Snowball е мобилно приложение за Android, което все още е в бета фаза на разработка, но започва да добива популярност сред своите потребители.
Приложението има за цел да обедини съобщенията от всички приложения за комуникация, които имате инсталирани на Вашия смартфон. За момента Snowball са интегрирали поддръжка на 10-те най-популярни приложения, но с напредването на разработката ще се добавят и нови.

snowball-image
При стартиране на Snowball първоначалната настройка е изключително лесна, което е улеснение за потребителите. При наличие на съобщения от някое от поддържаните приложения ще се появи иконка, която е подобна на тази на Facebook Messenger, която ще уведоми потребителя. Когато липсват нови входящи съобщения иконката не се визуализира.
На този етап недостатък е, че не може да се отговаря на съобщенията директно от Snowball, за тази цел се извиква самостоятелното приложение, откъдето можете да върнете отговор.
Очакваме от Snowball да успеят съвсем скоро да добавят повече функционалност – управлението на всички мобилни приложения за съобщения от едно централно място е огромно удобство и когато Snowball успее да интегрира и всичките функции в едно, тогава наистина ще имаме едно незаменимо приложение.

За момента подобна функционалност не е възможна за потребителите на iOS по технически причини.

Можете да изтеглите бета версията от Google Play