Skype

Skype актуализира Android приложението си до версия 5.2, с което добави някои наистина полезни функции, включително споделяне на снимки в офлайн режим, възможност за преглед картина-в-картина, намалено е времето за зареждане на чат, добавени са и подобрения на качеството на разговорите.

Виж още: LG пусна ъпдейт до Android 5.0.1 за G Pro 2

Актуализираното приложение ви позволява да изпращате снимки на вашите контакти, дори когато сте офлайн. Това определено е супер полезно и не беше налично до този момент. „Когато те са отново в Skype, снимките, които споделите ще се показват в историята на чата, без значение дали вие сте или не сте онлайн, което ви позволява лесно да продължите разговора“, е написано в блога на Skype.

В допълнение, актуализацията носи и възможност за прегледн картина-в-картината за телефони, което ви позволява да поддържате видео разговори, дори когато работите с други приложения. И накрая, новата версия на Skype също обещава по-качествени разговори, особено в нискочестотните спектри, както и намаляване на времето за стартиране на разговор, особено когато се отвори от уведомленията.