Високотехнологична материя позволява панталоните да се загряват на тялото ви и да не остава нито една гънка
Важно е да се чувстваме толкова добре, колкото изглеждаме. Фокусът на производителите е върху качеството на дизайна. Целта е да създадат продукти с висока устойчивост на износване и комфорт. В резултат на това техните кинетични панталони изглеждат като работни, но се усещат като панталони за тренировка. Те проектираха тази дреха, за да осигурят на притежателите неограничена подвижност. Освен това са водоустойчиви и се правят с помощта на техники, които произвеждат много малко негативно въздействие върху околната среда.

Знаете ли, че това, което носите, може да повлияе пряко върху работата на мозъка ви? Според екип на учени по психология от Калифорнийския държавен университет, дрехите които носим, ​​пряко влияят върху начина, по който мозъците ни обработват абстрактното мислене. Когато се обличате, за да изглеждате и да се чувствате добре, всъщност активирате най-креативната част от мозъка си. Сега е по-лесно от всякога да изглеждате и да мислите по-добре с чифт панталони Kinetic. Те са направени от високо технологична материя, която използва собствената ви топлина, за да ги направи гладки и без гънки.

Иновативна тъкан

Кинетичните панталони са направени от японски полиестер Primeflex®. В основата си са изработени от плат, който носи усещането и структурата на дишащи тъкани. Те могат да се похвалят с голяма разтегливост. Освен това не се мачкат при машинно пране. Не се налага да ги подлагате на химическа обработка. Еластичната японска платформа за Kinetic дава ненадмината мобилност, реагира на движенията ви през целия ден.

Панталоните Kinetic са изработени от високо инженерна материя, която комбинира както технология на тъканите, така и първокласните техники за шиене. Това води до еластична тъкан със страхотно запазване на формата през деня, както и за целия живот на дрехата. Хидрофилната му вътрешност държи влагата далеч от тялото, което води до водоотблъскващ и влагоустойчив панталон.

Дизайн от следващо ниво

Благодарение на вниманието към детайлите, изобретателите разработиха плат с хрупкава структура и неограничено разтягане. Това води до чифт панталони, които прилягат към всяко тяло, сякаш са създадени специално за този човек. Иновативният подход към дизайна е перфектно съчетаване на форма и функция. Японската полиестерна материя е специално проектирана, така че панталоните ви никога да не се намачкват. По този начин винаги ще изглеждате свежо и спретнато благодарение на силата на собствената си телесна топлина, която освобождава и отпуска гънките в рамките на петнадесет минути.

Устойчивост на материалите

Производителите полагат грижи и за околната среда. Ето защо компанията има за цел да намали въздействието върху нея оказвано от модната индустрия. Честата смяна на тенденциите допринася всяка година да се изхвърлят милиони килограми дрехи. Разработчиците търсят възможности за производство, които оказват най-малко отражение върху това. Например, 3D Print-Knit елиминира рязането на платовете и по този начин намалява отпадъците с над 30%. Целта е да се произвеждат трайни облекла, които да издържат изпитанието на времето както физически, така и естетически. Единственото нещо, което съперничи на безспорното им качество и фантастичен дизайн, е колко добре изглеждате в тях.