Ако сте собственик на Apple, ето кои са най-сваляните и полезни приложения, от които може да се възползвате в App Store

Приоритетни, разбира се, са социалните мрежи. Подреждането оглавява YouTube, следвано от Instagram, Massenger, Facebook, Viber и WhatsApp.

Ето кои са другите основни приложения, които ще ни служат вярно и през 2019-та: 

Когато се налага да пътувате с обществен транспорт в не много добре познат за вас град, от голяма полза би било приложението Citymapper. Апликацията намира всички възможности за придвижване и ви помага да стигнете от точка А до точка Б. Вече няма риск да се изгубите и можете да сте спокойни.

Google Maps е другото незаменимо приложение в помощ на пътешествениците. Отдавна отмина ерата на хартиените карти (или навигационните уреди, щом можем да ползваме смартфона си) и Google Maps е доказателство, че дори в непозната обстановка, можем да се ориентираме с безупречна точност за място посредством GPS координатите за географската му ширина и дължина.

Апликацията Pocket ви дава възможност да запазите всяка уеб страница, която представлява интерес за вас и да я прочетете по-късно, включително и ако сте офлайн. Много от приложенията се интегрират директно с Pocket, включително и вграденият браузър Safari, запазвайки статии и видеоклипове.

Едно от най-популярните платени приложения за редактиране на селфита е Facetune (8,49лв.), макар че има и доста подходящи, които се предлагат безплатно. Те позволяват не само подобряване на образа, но и различни ефекти към видеа и снимки.

Да влезем във форма след празниците

На вниманието на всички желаещи да подобрят начина си на живот към по-здравословен, е апликацията Fabulous. След натоварващите празнични дни всеки се нуждае от повече раздвижване и промяна. Добавката предлага ежедневна мотивираща програма за създаване на нови полезни навици. Тя ще проследява постигането на поставените цели и създаването на здравословен начин на живот, чрез няколко минутни упражнения и медитации.

Начело в геймърските класации е супер популярната Fortnite, която макар и безплатна, генерира една от най-големите печалби, възлизаща на милиарди годишно. Това се дължи на покупките, които правят геймърите в самата игра.

Друга игра, заслужаваща специално внимание е Snatch. Невероятният успех на PokemonGo постави началото на нова тенденция при мобилните игри – проектирането им в реалния свят. Snatch е игра за лов на съкровища, където целта ви е да събирате кашони, съдържащи награди.

Ако пък по някаква причина сте решили да си смените операционната система и се чудите как да съхраните данните си от едно устройство на друго, много полезно ще ви бъде приложението Copy my Data. Ще ви трябва само wi-fi и синхронизация на двете устройства. Така ще прехвърлите безпроблемно данни, като телефонен указател, видеа и снимки.

За музикалните фенове препоръчваме Shazam. Колко пъти се е случвало да чуем страхотно парче и да не знаем от кого се изпълнява. Тук на помощ идва горепосочената апликация. Тя ще засече за секунди и запамети избраната от вас песен, за да можете да й се насладите, когато пожелаете.

И все пак да не забравяме, че изборът е огромен според личните предпочитания. Всеки би могъл да открие идеалните за него приложения, улесняващи ежедневието!