Те се открояват с лесно управление чрез докосвания и дълъг живот на батерията, което ги прави подходящи както за работни разговори, така и за развлечение

Производителят на първокласна периферия и оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи новите си смарт слушалки Sandberg Bluetooth Earbuds Touch Pro. Те включват в себе си множество иновации, което ги прави подходящи както за провеждане на бизнес разговори, така и за слушане на музика, гледане на филми, видеоигри и други развлечения.

Новите слушалки са безжични, открояват се с компактен, удобен и стилен дизайн и предлагат висококачествен стерео звук с уникални характеристики. Те поддържат безжичния стандарт Bluetooth 5.0, чрез който могат да се свържат лесно с лаптоп, смартфон, таблет или друго устройство. Управляват се изключително удобно и лесно чрез докосвания на гладката им повърхност. Това прави работата с тях интуитивна и още по-приятна.

Слушалките Sandberg Bluetooth Earbuds Touch Pro разполагат с компактна кутийка, която служи както за тяхното пренасяне, така и за зареждането им. Батерията им е литиево йонна и е с капацитет 500 милиамперчаса. Могат да издържат в режим на работа до 20 часа (с възможност за между две и три зареждания). Зареждат се изцяло за един час, а кутийката – за между един и два часа. В режим на готовност слушалките могат да издържат с едно зареждане до 100 часа. Това, както и техните компактни размери, ги правят особено подходящи за използване в движение – без значение дали сме на командировка или просто си почиваме за няколко дена сред природата.

Повече информация е достъпна на адрес: https://sandberg.bg/bg/product/bluetooth-earbuds-touch-pro

Сподели
Предишна страницаЕвтин начин за ядрен синтез
Следваща страницаКак да стимулираме имунна реакция?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.