бленда

LG G4, подобно на LG G3, ще е телефон, който ще се бори не само за титлата най-добър смартфон на годината, но и за най-добър камерафон. Миналогодишното предложение на корейците се представи изключително добре що се отнася до фотографиите и няма съмнение, че следващото поколение ще е още по-добро.

Вчера корейците показаха как ще изглежда интерфейсът на новия LG G4, а днес ни тийзнаха и с едно кратко видео, от което най-важното е блендата на камерата, което ще е 1.8. До момента имаме нещо подобно в лицето на Samsung Galaxy S6, който е с бленда 1.9, но тази на G4 ще е дори още по-добра. Това ще даде значително предимство при заснемането на кадри при много ниска осветеност.

Дали обаче това ще е достатъчно, предстои да разберем. Телефонът ще бъде обявен на 28 април и се надявам по-скоро да дойде и у нас. За съжаление не може да споделим повече информация, която да е на 100% достоверна. Има още няколко слуха за хардуерните параметри, които сочат, че телефонът ще е истински звяр, но дали ще са точно тези може само да гадаем.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS