Klout

Klout

Klout, уебсайтът който измерва влиянието на потребителите в социалните мрежи, най-сетне пусна официално приложение за Android.

Услугата ви дава възможност да откриете и споделите съдържание, интересно за вас и вашите приятели, независимо къде е публикувано то, генерирайки истории от цялото интернет пространство, свързани с вашите интереси.

Според вашите резултати се генерират точки, които могат да бъдат от 1 до 100. Колкото по-високи са резултати ви, толкова повече точки получавате, а в зависимост от тях и различни награди, наречени Klout Perks. Идеята на Klout е да ви помогне да създавате, управлявате и споделяте съдържание в интернет според вашите интереси.

Преди два месеца Klout беше закупена от Lithium Technologies за скромната сума от 200 милиона долара и съдбата й не беше ясна. Явно сделката няма да се отрази зле на системата и тя ще продължи да подпомага потребителите да повишават своето влияние в социалните мрежи и да споделят интересно съдържание.

Ако искате да разберете колко популярен сте всъщност, просто изтеглете приложението от Google Play, настройте вашия акаунт и проверете, повярвайте – интересно е!