Тази седмица предстои да започне едно от най-големите събития за технологии — Consumer Electronics Show (CES). Изданието за 2017 година обаче вече се радва на внимание, защото различни производители вече започнаха да представят свои продукти в Лас Вегас.

Една от първите компании с премиера на нов продукт по време на CES 2017 е Kingston, които показаха най-новата си невероятна джаджа, „флаш паметта с най-голям капацитет на света“. Това е Kingston DataTraveler Ultimate GT. Независимо дали ще повярвате или не, новите флашки от Kingston идват в два различни варианта — с капацитет 1TB и 2TB.

Както можете да се досетите, а и да видите от снимката по-горе, DataTraveler Ultimate GT няма да са прости пластмасови флашки. Тялото им е изградено от цинкова сплав за по-голяма здравина (все пак в джоба си ще носите до 2TB данни с размерите на пакетче дъвки). Може би единственият минус на Ultimate GT модела е, че той използва USB 3.1 вместо вече сериозно навлизащия USB Type-C стандарт.

Kingston все още не са обявили каква ще е цената на новите флашки, но пък добрата новина е, че те излизат официално на пазара още през февруари. Какво ще кажете?

1 коментар

Comments are closed.