Имате по-малко от два дни да подкрепите проекта на една от най-интересно изглеждащите игри в Kickstarter в момента – BrilliAnts! Тя е канадски проект, който комбинира любопитна тема за симпатични мравки с красиви миниатюри и вариращи трудности.

Историята на BrilliAnts разказва за края на лятото и стремежа на няколко мравки кралици да установят своята колония в гора, изобилстваща от храна. В нея играчите ще поемат контрол над мравуняк и ще трябва да го подготвят за предстоящата зима. По думите на създателите ѝ, играта предлага разнообразни цели за изпълнение – всеки от играчите разполага с различни цели, зависещи от нуждите на колонията му. Те ще отварят много възможности за победа, но все пак играта има лесни за усвояване правила.

brilliants 3Различните видове мравки, които ще можете да развъдите в колонията си пък не само изглеждат страхотно, но и ще ви предоставят умения и комбианции, които могат да се окажат безценни в състезанието за победа. Освен това играта разполага с четири нива на трудност, което значи, че ще можете да я играете с различни по възраст и опит участници.

Макар и вече финансирана, играта все още може да бъде подкрепена в Kickstarter тук.

brilliants 2