Магията на AirPods 2 в зашеметяващ дизайн

AirPods Max се отличават с невероятно висококачествено аудио, адаптивно EQ, активно шумопотискане и пространствен звук. AirPods Max пренасят магията на AirPods в изцяло нов безжичен дизайн.

Иновативни безжични слушалки, които съчетават персонализиран акустичен дизайн, чипове H1 и усъвършенстван софтуер за захранване. Пробивно изживяване при слушане с Adaptive EQ, Active Noise Cancellation, Transparency mode и пространствен звук. AirPods Max се предлагат в пет великолепни цвята: космическо сиво, сребристо, небесно синьо, зелено и розово.

AirPods са най-популярните слушалки в света. Няма човек, който да не обича безпроблемната настройка, невероятното качество на звука и емблематичния дизайн. С AirPods Max това вълшебно изживяване се пренася на ново ниво.

Акустичен дизайн по поръчка

От балдахина до възглавничките за уши, всяка част от AirPods Max е внимателно изработена, за да осигури изключително акустично изживяване за всеки потребител. Дишащият мрежест сенник, обхващащ лентата за глава, е направен така, че да разпределя теглото и да намалява натиска върху главата. Рамката е от неръждаема стомана и осигурява здравина, гъвкавост и комфорт за голямо разнообразие от форми и размери. Телескопичните рамене за глава леко се разширяват и остават на място, за да поддържат желаното прилягане.

Всяка слушалка се прикрепва към лентата за глава чрез революционен механизъм, който балансира и разпределя налягането на ушната чашка и й позволява да се върти независимо. Всяка ушна възглавница е снабдена с акустично проектирана мемори пяна, за да създаде ефективно уплътнение. Това е критичен фактор за доставяне на потапящ звук. Digital Crown, вдъхновен от Apple Watch, предлага прецизен контрол на силата на звука и възможност за възпроизвеждане или пауза на аудио, пропускане на песни, отговаряне или прекратяване на телефонни разговори и активиране на Siri.

AirPods Max разполага с 40-милиметров динамичен драйвер, проектиран от Apple, който осигурява богат, дълбок бас, точен среден обхват и отчетливо, чисто високочестотно разширение, така че всяка нота може да бъде чута. AirPods Max поддържа цялостно хармонично изкривяване с по-малко от 1% разминаване в целия звуков диапазон, дори при максимална сила на звука. Снабдени са с усъвършенстван софтуер, като използват изчислително аудио, за да предоставят възможно най-високото качество на слушане.

AirPods Max използва Adaptive EQ, за да регулира звука според прилягането и запечатването на възглавничките за уши, като измерва звуковия сигнал, доставен на потребителя. Може да регулира ниските и средните честоти в реално време, като носи богат звук, който улавя всеки детайл.

Устройството доставя завладяващ звук чрез активно шумопотискане, така че потребителите могат да се фокусират върху това, което слушат. Всеки наушник разполага с три обърнати навън микрофона за откриване на шум в околната среда. Един микрофон обаче е навътре и следи звука, достигащ до ухото на слушателя. Използвайки изчислително аудио, шумопотискането непрекъснато се адаптира към прилепването и движението на слушалките в реално време.

Режим на прозрачност

С AirPods Max потребителите могат да превключат на режим прозрачност. Така могат да слушат музика, докато не остават изолирани от околната среда. Всичко звучи естествено, включително собствения глас, докато звукът се възпроизвежда перфектно. Превключването между режим на активно шумопотискане и режим на прозрачност може да се извърши с едно натискане с помощта на бутона за контрол на шума.

Пространствено аудио

AirPods Max използват пространствен звук с динамично проследяване на главата, за да поставят звуци практически навсякъде в пространството. Това доставя завладяващо театрално изживяване на съдържанието, записано в 5.1, 7.1 и Dolby Atmos. Използвайки жироскопа и акселерометъра в AirPods Max и iPhone или iPad, пространственото аудио проследява движението на главата на потребителя, както и на устройството, сравнява данните, след това преназначава звуковото поле, така че да остане закотвено към устройството, дори когато главата се движи.

Магията на AirPods

Слушалките се присъединяват към съществуващото семейство на Apple при предоставяне на несравним безжичен аудио звук. Вълшебното изживяване, което клиентите обичат става с едно докосване, последвано от автоматично сдвояване на всички устройства, влезли в потребителския акаунт в iCloud, включително iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch и Apple TV.

AirPods Max автоматично разпознават кога са на главата на потребителя, използвайки оптичните и позиционните сензори. Веднъж поставени на място, AirPods Max възпроизвеждат аудио и активират пауза, след като бъдат премахнати. С AirPods Max гласовите повиквания и командите на Siri са ясни благодарение на микрофоните, които блокират околния шум и се фокусират върху гласа на потребителя.

Батерия и производителност

AirPods Max се отличава със страхотен живот на батерията. Тя продължава с до 20 часа висококачествен звук, време за разговори или възпроизвеждане на филми с Активно шумопотискане и пространствен звук. Слушалките се предлагат с мек, тънък смарт калъф, който поставя AirPods Max в свръхниско състояние на захранване, което помага да се запази зареждането на батерията, когато не се използват.

Допълнителни функции

Автоматичното превключване позволява на потребителите безпроблемно да преместват звука между iPhone, iPad и Mac. Когато възпроизвеждате музика на Mac, можете лесно да приемате обаждане от телефона. AirPods Max автоматично ще превключи за целта.

Възможностите на Siri включват възпроизвеждате музика, провеждане на телефонни разговори, контролиране силата на звука, получаване на упътвания и др. Siri може също да чете входящите съобщения, когато пристигат с Announce Messages with Siri.

Цени

AirPods Max изискват устройства на Apple минимум с iOS 14.3, iPadOS 14.3, macOS Big Sur 11.1, watchOS 7.2. Цената стартира от $ 159 (за САЩ). Клиентите могат да добавят лично гравиране към AirPods Max, AirPods Pro и AirPods безплатно на apple.com и в приложението Apple Store.