Ако сте семейни мъже, от вас се очаква от време на време да показвате повече от необходимото любовта и предаността си към любимата жена. В случай че й предстои специален повод или празник, чудесна изненада от ваша страна би било да направите луксозен подарък на своята половинка. Лично ние имаме доста интересни предложения към господата, когато става въпрос за страхотни дамски подаръци.

Сред тях, категорично, един от най-добрите примери е часовник с марката Emporio Armani. Ако идеята ви допада, не бързайте, а преди това си задайте въпроса: Наясно ли съм с факторите, с които да се съобразя, преди да купя конкретен Armani модел? В тази публикация ще се спрем именно на тях – нещата, за които всеки мъж трябва да помисли, преди да подари на любимата си часовник Emporio Armani от Timebox.bg

Факт е, че днес можете да намерите дамски часовници в разнообразни стилове и с какви ли не оригинални дизайни. Това изобилие обаче би могло да се възприеме и като затруднение в перфектния избор особено ако мъжът не е наясно с предпочитанията на своята половинка. Ето защо най-доброто начало за вашата изненада е проучването. По време на него си набележете актуалните тенденции и основните характеристики, които да търсите, а след това ги свържете и с фаворитите ви в магазина за дамски часовници. Не забравяйте, че купувате аксесоар не за себе си, а за своята любима, така че нейните предпочитания са от значение, а не лично вашите.

Способността да разпознаете високото качество в един часовник, както и умението да изберете аксесоар, който включва както необходимото и модерното, така и предпочитаното от вашата съпруга или приятелка, са ключови в задачата ви да намерите часовник, заслужаващ цената и инвестицията ви. И ако все още се чувствате заинтригувани от идеята да купите не какъв да е, а именно Armani дамски часовник, ви предлагаме най-любезно факторите, с които трябва да се съобразите.

Индивидуалност и функционалност

Както вече споменахме, при нас можете да намерите огромно разнообразие от стилове и дизайни. В тази връзка, разглеждайки ги един по един ще разберете, че часовниците значително се различават и по набор от притежавани функции. И когато се спрете на конкретна визия, уверете се, че този модел пристига с търсените от вас технически спецификации. От друга страна, ако правите подарък, е важно да обмислите и фактори като начин на живот, работна позиция и вкусовите предпочитания на човека, когото смятате да зарадвате. Ако дамата на вашето сърце, например, е почитателка на активния начин на живот на открито, задължително се спрете на по-семпъл и изчистен модел.

Размерът

Размерът на часовника е не по-малко важен фактор в избора ви. Характерът на вашата дама също изиграва важна роля в конкретизирането на идеалния модел – как изглежда и какви функции да има. От друга страна, ако ви е трудно да прецените тези неща, имайте на предвид, че никога няма да сгрешите, спирайки се на по-малките модели часовници, тъй като големите са рядко предпочитани от дамите.

Материалът

Ръчните часовници се различават не само по размер, дизайн и вид, но и по материала, от който са изработени. Така за вас на преден план се появява нова задача, а именно да прецените конструкцията на модела, която да пасне най-много на избраницата ви. Класически подход е да се спрем на естествената кожа, тъй като тя е по-издръжлива и качествена, например. И тъй като тук говорим за подарък, то става задължително да подберете часовник, който дълги години ще напомня на вашата дама за вас и вашия жест.

Цена

Последно, но не по важност, съобразете подаръка си с предварително установен бюджет, под който да не падате и който да не надвишавате. На пазара с луксозни часовници ще се уверите сами, че ценовият диапазон е доста сериозен – съществуват дори модели за по 20 хиляди долара, но това не означава, че няма и такива, които да се впишат в по-ограничения ви бюджет. За изгодна покупка можете да проверите актуалните промоции в Timebox.bg, където има огромен избор от нови модели на часовници Емпорио Армани.