Трудно е да си намираме извинение, когато имаме класен уред в собствената си стая

Тренировки с Pelton

Pelton и свързаният с него велосипед ни въвеждат в нова ера на упражненията. Той реализира всички контакти и приятелски отношения от реалния свят, в уюта на дома ни. Възможностите за тренировки на Pelton са обширни. Кардио тренировки, рутинни упражнения, часове по медитация и йога се предлагат в приложението. Колкото и дълго да се потите, независимо от нивото на трудност, любим музикален жанр или предпочитан стил на тренировка, има безброй варианти, които да отговарят на всички критерии.

С инструктор в нашия дом

След като тренирате известно време с велосипеда Pelton ще установите, че не е необходимо да поглеждате постоянно часовника, нетърпеливи за края на тренировката. Различните съчетания не ви дават шанс да се отегчите. Пред вас имате 22 инчов екран, чрез който се свързвате с програмите и инструкторите.

След като откриете своя ритъм през първите няколко минути на тренировката, може да повишите новото на трудност, чрез увеличаване съпротивлението на педалите и настройка нивото на седалката. През това време следите движенията на инструктора. 30 минути се изнизват неусетно.

Нямаме време за фитнес

Колко пъти се ръководим от различни фактори, за да пропуснем тренировка; неудобно ни е от тонизираните тела във фитнеса или просто не успяваме да намерим време да го посетим. Е, сега колелото е на крачка от нас и извинението няма да проработи.

Всички класове, които можете да посетите са водени от подходящи инструктори, които ангажират вниманието и ви мотивират. Те ви дават препоръчителни нормативи за покриване. Това е присъщо на обратната психология, умишлено или не ни подтикват да следваме по-високи критерии.

Друг източник на мотовация е статистиката. Вашата текуща работна честота е споделена на екрана. Може да проследите усилията, които полагате, включително и пулсът ви, ако имате монитор обвит около гърдите. Може да видите колко сте продуктивни спрямо останалите участници.

Има лидерборд за всички времена, но е по-забавно да видите как се справят хората, покриващи същите нормативи, като вашите. Можете също така да проследите доколко са активни.

Приложение Pelton

Чрез дисплея на велосипеда, уебсайта на Pelton или приложението му, може да преразгледате предишните си тренировки и да видите статистическите данни в обикновена или графична форма. Има ключови показатели, по които да се ръководим до колко са успешни тренировките.

Може би има много хора, за които социалният аспект или самата необходимост да отделят време за реално посещение на фитнес зала е от основно значение за тяхната мотивация. Но за онази част, които са твърде заети, Pelton е невероятна алтернатива.

Упражнения, поръчани специално за нас

Упражненията по поръчка така или иначе са по-скъпи. Други марки като Wchelon, Tonal и Mirror варират в цената, но никой от тях не е евтин, а като добавим и месечния абонамент остава да си направим сами равносметката.

Както при всички цели, свързани със здравето и фитнеса, мисленето е най-важно. Дали в зала или с велосипед Pelton важното е да имаме правилната нагласа и мотивация в ежедневието за спортни занимания.