InstaDownloader

 InstaDownloader

Искало ли ви е се е понякога да запазите красива снимка, видяна в Instagram? Това вече е възможно с едно съвсем просто и безплатно приложение, наречено  InstaDownloader. Разбира се, достъпни са само снимки и клипове от публични профили и не е етично да ги споделяте след това като ваши, затова пък след като веднъж сте ги свалили, винаги можете да им се наслаждавате или да ги покажете на приятели, когато нямате интернет.

Работата с  InstaDownloader е лесна и интуитивна. След като го инсталирате от Google Play, просто трябва да копирате в InstagramURL адреса на изображението или клипа от бутона  с три точки долу в дясно и да го поставите в InstaDownloader. После имате възможността да запазите избраното или да се откажете.

 InstaDownloader

Снимките и клиповете се съхраняват в отделна папка на вашето устройство и могат да бъдат разглеждани през самото приложение или с който и да е файлов мениджър.Малко спорно е до колко снимките, качени в Instagram трябва да се свалят, но това не е проблем на самото приложение, то се справя чудесно с основната си задача и работи леко и гладко, а моралните казуси остават за потребителя, който го използва.